Jumaat, 10 Februari 2012

pergi tanjung..lalalaa

salam.... hai semua  :)
baru berkesempatan membuka blog yang xterurus nie....hahaha sebab kabel telefon internet kena curi, so tak boleh la nak on blog or mukabuku tyra yang sekian lame xberjenggok tuh kn... sad nye :( haha...

nak story nie..meh dengar n tengok yeee...hehe
ari selasa ari tuh an, tyra,bf tyra n akak tyra p jenjalan ke bandar muar...haha ingat an pegi mane la yer?dengow macam jauh je kn, padahal dekat je...hahha elang an tension la ari tuh.. p giant, uma mkcik n p tanjung... mase kat tanjung tuh kiteorang ada la snap gambar2 yang xberape nak cute...hahah

meh2 nengok gambar yg xberapa nak cute tuh...hehehe nie die gambar nye>>>
tyra dengan bf tyra...
akak n bf tyra


rendah kan akak tyra nie...huhu lau die ngn bf tyra lagi la nampak macam anak...heheh jahat nye tyra nie....ramai sangke tyra nie akak...hahah
ada mase tu p tangkak naek bas, saje nak naek bas kan, ngan mak..pemandu tuh boleh kira akak tuh budak kecik..mememang kelakar giler ur...haha

tuh jela yang tyra nk share ari nie...hehe bye2..

1 ulasan:

  1. baru je pergi tanjung petang tadi . (:
    Follow kamu . :D

    BalasPadam

mendoakan kebahagian bersama orang tersayang